FORSENDELSESPOLITIK

Læs venligst vores forsendelsespolitik nøje, når du køber vores produkter. Denne politik gælder for enhver ordre, du afgiver hos os.

HVAD ER MINE FORSENDELSES- OG LEVERINGSMULIGHEDER?
Logistik: 4PX、YunExpress、Wanb Express、UBI

Ordrepris Forsendelse pris
kr 0 – kr 279.99 Standard 40 kr
kr 280 og derover

Gratis levering

Gratis

Alle tidspunkter og datoer for levering af produkterne er givet i god tro, men er kun skøn.

For forbrugere i EU og Storbritannien: Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder. Medmindre det er specifikt angivet, afspejler estimerede leveringstider den tidligst tilgængelige levering, og leveringer vil ske inden for 30 dage efter den dag, vi accepterer din ordre. For mere information henvises til vores vilkår.

ORDREBEHANDLINGSTID

  • Behandlingstid: 3-7 dage
  • Leveringstid: 14-30 dage


LEVERER DU INTERNATIONALT?
Vi sender til hele verden.

BEMÆRK
Vi kan være underlagt forskellige regler og begrænsninger i forhold til nogle internationale leverancer, og du kan være underlagt yderligere skatter og afgifter, som vi ikke har kontrol over. Hvis sådanne tilfælde gør sig gældende, er du ansvarlig for at overholde de love, der gælder for det land, hvor du bor, og du er ansvarlig for sådanne yderligere omkostninger eller skatter.

HVAD SKER DER HVIS MIN ORDRE ER FORSINKET?
Hvis leveringen af ​​en eller anden grund bliver forsinket, vil vi give dig besked så hurtigt som muligt og informere dig om en revideret forventet leveringsdato.

For forbrugere i EU og Storbritannien: Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder. For mere information henvises til vores vilkår.

SPØRGSMÅL OM RETURNERING?
Hvis du har spørgsmål om returnering, bedes du læse vores returpolitik.

HVORDAN KAN DU KONTAKT OS OM DENNE POLITIK?
Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, bedes du kontakte os på vores  supportcenter