FORTROLIGHEDSPOLITIK

Denne fortrolighedserklæring for smopel ("Virksomhed", "vi", "os" eller "vores"), beskriver, hvordan og hvorfor vi kan indsamle, opbevare, bruge og/eller dele ("behandle") dine oplysninger, når du bruger vores tjenester ("tjenester"), såsom når du:

  • Besøg vores hjemmeside på com eller vores hjemmeside, der linker til denne fortrolighedserklæring
  • Kontakt os på andre relaterede måder - inklusive salg, marketing eller begivenheder

SPØRGSMÅL ELLER BEKYMRINGER?
At læse denne fortrolighedserklæring vil hjælpe dig med at forstå dine privatlivsrettigheder og valg. Hvis du ikke er enig i vores politikker og praksis, skal du ikke bruge vores tjenester. Hvis du stadig har spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte os på vores  supportcenter.

Denne oversigt indeholder nøglepunkter fra vores fortrolighedserklæring, men du kan finde ud af flere detaljer om ethvert af disse emner ved at bruge vores indholdsfortegnelse nedenfor til at finde det afsnit, du leder efter.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLER VI?
Når du besøger, bruger eller navigerer i vores tjenester, kan vi behandle personlige oplysninger afhængigt af, hvordan du interagerer med smopel og tjenesterne, de valg, du træffer, og de produkter og funktioner, du bruger.

BEHANDLER VI NOGEN SENSITIVE PERSONOPLYSNINGER?
Vi kan behandle følsomme personoplysninger, når det er nødvendigt med dit samtykke eller som på anden måde tilladt i henhold til gældende lovgivning.

MODTAGER DU NOGEN INFORMATION FRA TREDJEPART?
Vi kan modtage oplysninger fra offentlige databaser, marketingpartnere, sociale medieplatforme og andre eksterne kilder.

HVORDAN BEHANDLER DU MINE OPLYSNINGER?
Vi behandler dine oplysninger for at levere, forbedre og administrere vores tjenester, kommunikere med dig, for sikkerhed og forebyggelse af svindel og for at overholde lovgivningen. Vi kan også behandle dine oplysninger til andre formål med dit samtykke. Vi behandler kun dine oplysninger, når vi har en gyldig juridisk grund til at gøre det.

I HVILKE SITUATIONER OG MED HVILKE TYPER PARTER DELER VI PERSONOPLYSNINGER?
Vi kan dele oplysninger i specifikke situationer og med specifikke kategorier af tredjeparter.

HVORDAN HOLDER VI DINE OPLYSNINGER SIKRE?
Vi har organisatoriske og tekniske processer og procedurer på plads for at beskytte dine personlige oplysninger. Imidlertid kan ingen elektronisk transmission over internettet eller informationslagringsteknologi garanteres at være 100 % sikker, så vi kan ikke love eller garantere, at hackere, cyberkriminelle eller andre uautoriserede tredjeparter ikke vil være i stand til at besejre vores sikkerhed og uretmæssigt indsamle, få adgang til , stjæle eller ændre dine oplysninger.

HVAD ER DINE RETTIGHEDER?
Du har ret til at få adgang til personlige data, som tjenesten opbevarer, rette dem og slette dem.

HVORDAN UDFØRER JEG MINE RETTIGHEDER?
Den nemmeste måde at udøve dine rettigheder på er ved at kontakte os. Vi vil overveje og handle på enhver anmodning i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.