RETUR- OG TILBAGEBETALINGSPOLITIK

Tak for dit køb. Vi håber, du er tilfreds med dit køb. Men hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os. Se venligst nedenfor for mere information om vores returpolitik.

RETUR
For at være berettiget til refusion skal du returnere produktet inden for 14 kalenderdage efter dit køb. Produktet skal være i samme stand som du modtager det og ubeskadiget på nogen måde.

RETURPROCES
For at returnere en vare, kontakt venligst kundeservice for at få en returadresse. Når du har modtaget adressen, skal du placere varen sikkert i dens originale emballage og [inkluder dit købsbevis].

Din returforsendelse er i nogle tilfælde gratis. Hvis du returnerer en vare, og årsagen til returneringen ikke er et resultat af en smopel-fejl, vil omkostningerne ved returforsendelse blive trukket fra din refusion.

Hvis returneringen er forårsaget af forbrugeren, skal forbrugeren være ansvarlig for forsendelsesgebyret. Det specifikke gebyr bør være baseret på det ekspresfirma, du vælger.


Hvis de modtagne varer på grund af vores årsager er beskadigede eller ikke korrekte, og forbrugeren er ikke forpligtet til at bære forsendelsesgebyret af denne grund.

REFUSION
Efter at have modtaget din returnering og kontrolleret tilstanden af ​​din vare, behandler vi din returnering eller ombytning. Tillad venligst mindst 14 dage fra modtagelsen af ​​din vare til at behandle din returnering eller ombytning. Det kan tage 1-2 faktureringscyklusser, før tilbagebetalinger vises på dit kreditkortudtog, afhængigt af dit kreditkortselskab. Vi giver dig besked via e-mail, når din returnering er blevet behandlet.

UNDTAGELSER
Følgende varer kan ikke returneres eller ombyttes:

  • letfordærvelige genstande
  • antyder
  • gavekort
  • brugerdefinerede varer
  • digitale produkter
For defekte eller beskadigede produkter, bedes du kontakte os på kontaktoplysningerne nedenfor for at arrangere en refusion eller ombytning.

SPØRGSMÅL

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores returpolitik, bedes du kontakte os på vores  supportcenter